Om Oss

Därför utvecklade vi GreatSkin

Kollagen är de viktiga byggstenarna i huden, benmuskler, senor och ledband, och formeln för frisk och smidig hud. Men från 25 års ålder börjar produktionen av detta viktiga protein att minska, och din hud får gradvis ett äldre utseende.
 

Därför är också marknaden för kollagenkrämer stor.

Men du kan inte förnya huden genom att applicera kollagen på kroppen. Kollagenmolekyler är för stora för att absorberas genom huden. Så det är faktiskt sant att skönhet kommer inifrån.

Våra nutritionister utmanades att skapa en effektiv hudprodukt i form av ett kosttillskott som är extra rik på kollagen: GreatSkin är resultatet: Så mycket som 1000 mg kollagen per kapsel, kombinerat med C-vitamin som är viktigt för normal kollagenbildning, hyaluronsyra som binder vatten till kollagen och ger huden fukt, såväl som biotin och riboflavin som är särskilt viktiga för att bibehålla normal hud.

Denna unika kombinationen gör GreatSkin till ett av Nordens snabbaste växande kollagenprodukt, som dagligen används av tusentals av kvinnor och män. 

Om oss

På bara några år har Vitamail vuxit till att bli en av Nordens ledande aktörer inom naturläkemedel, hälsa och kosttillskott. Vi utvecklar våra egna, unika kostprodukter skräddarsydda efter nordiskt liv och klimat, baserat på erfarenhet, forskning och med råvaror av högsta kvalitet.

Därför har vi nu över 250 000 kunder i Sverige, Norge och Finland.

Hur vi utvecklar våra produkter:

Kvalitet, innovation och trygghet!

  1. Baserat på forskning: Vi kombinerar naturliga råvaror med aktiva ingredienser som har visat resultat i ett brett spektrum av forskningsstudier och sammanställer dem på innovativa sätt. Forskning är grunden för allt vi gör.
  2. Råvaror av högsta kvalitet: Endast naturliga ingredienser från de renaste källorna. Vi sätter mycket höga krav på färskhet och hållbar produktion. Alla råvaror utfärdas med ett analyscertifikat som kontrolleras efteråt.
  3. Trygg och naturlig produktion: Alla kosttillskott produceras enligt riktlinjer från European Food Safety Authority (EFSA) och livsmedelsverket, samt Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Extra kvalitetssäkerhet: Alla färdigproducerade varor skickas till Eurofins (ett av världens ledande analysföretag) för ytterligare kvalitetskontroll.

Hälsa rätt hem

Färskhet är avgörande när det gäller kosttillskott och dess effekter. För att säkerställa kvaliteten och färskheten i våra produkter skickas de därför direkt hem till dig. De står aldrig på en butikshylla och tappar effekt.

Med jämna mellanrum får du hem nya, färska kosttillskott – du går aldrig tom på produkten och behöver aldrig beställa. 

Vårt mål är att alltid leverera förstklassig kundservice. Det är kanske därför Vitamail har vunnit kundservicepriset “Bäst i test” fyra gånger – senast i kategorin Näthandel i 2020.

Vill du göra ändringar i ditt abonnemang?

Du kan enkelt göra ändringar i ditt abonnemang och med dina fakturor i vår kundportal.

Logga in i kundportalen

Andra frågor?

Funderar du på något annat? Produktfrågor? Ris och ros?

Skicka meddelande på Facebook

Telefon & epost

Telefon: 
018-800 8383
(Måndag – Fredag 10-16)
Epost: 
kundservice@vitamail.se