Ge huden extra mycket kollagen – GreatSkin för frisk hud!

GreatSkin innehåller unika ingredienser noggrant utvalda för att ge din hud näring och återfuktning. Ingredienser med dokumenterad effekt!

Det är lätt att bli förtvivlad när huden tappar sin elasticitet. Efter att vi har passerat 25-årsålder händer det mycket med huden, och den är inte längre så spänstig som den var. 

En del av förklaringen är att kollagenproduktionen minskar när vi åldras.

Många går efter dyra, onödvändiga krämer

Du kanske har försökt att tillsätta kollagen till din hud i form av exklusiva krämer och serum? Och kanske blivit besviken för att produkten inte uppfyllde förväntningarna?

För att förstå hur kollagen fungerar i huden, behöver vi därför veta vad kollagen är:

Allt kollagen startar som prokollagen. Din kropp gör prokollagen genom att kombinera de två aminosyrorna glycin och prolin. Denna processen är helt beroende av vitamin C. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning, som har betydelse för hudens normala funktion.

Du kan alltså inte tillföra kollagen via dyra krämer eller serum. Kollagenmolekyler är helt enkelt för stora för att absorberas genom huden.

Läs också: Camilla hittade ett recept för finare hud

Men lyckligtvis kan du få i dig kollagen via kosttillskott som GreatSkin. GreatSkin innehåller hela 200 mg vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning. 

Du kan också se till att få i dig rikligt med kyckling, baljväxter och nötter. En kost med mycket frukt och grönt ger dig dessutom fördelen med antioxidanter, som skyddar kroppen mot oxidativ stress som kan bryta ner kollagen.

Nyckeln till återfuktad hud

I tillägg till kollagen, har även hyaluronsyra mycket att säga för en frisk och spänstig hy. Hyaluronsyra är en återfuktande ingrediens som ser till att hålla din hud fast och återfuktad. Medan en ung hud kan rymma mycket vatten, töms stora delar av hyaluronsyralagret in i huden när vi blir äldre. Människokroppen innehåller cirka 15 mg hyaluronsyra. Men en tredjedel av detta försvinner och syntetiseras under dagen.

Det gör huden torr, rynkig och tunnare.

GreatSkin innehåller 10 mg hyaluronsyra. Hyaluronsyra fungerar som en svamp genom att locka till sig fukt till hudytan. Det ger en spänstig och fast hud.

Därför fungerar GreatSkin:

  • 200 mg C-vitamin som bidrar till normal kollagenbildning, vilket är viktigt för hudens normala funktion.
  • 1000 mg bioaktiva kollagenpeptider.
  • 10 mg hyaluronsyra för fukt och elasticitet
  • Vitamin B7 (Biotin) som bidrar till att upprätthålla normal hud

Just nu kan du beställa GreatSkin till halva priset i 60 dagar för endast 174:-. Fyll in ditt personnummer, så ordnar vi resten. Få friskare hud och beställ i GreatSkin idag!

Prova 

GREAT

SKIN 

i 60 dagar

50% rabatt – endast 174:-

Skriv in ditt personnummer

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med information kopplat till ditt personnummer, där du läser mer om abonnemanget och villkoren innan du beställer. Du beställer ingenting nu.