Camilla hittade ett recept för finare hud

44 år gamla Camilla Ramstedt arbetar dagligen som kock. Det kan vara ett stressande jobb, och det hjälper inte om man i tillägg har känslig hud som ofta behöver smörjas in med återfuktande krämer och behöver mycket uppmärksamhet och vård.

Camilla hade inte bara torr hud, men den var även extra känslig för beröring. Det var faktiskt obehagligt att smörja in den med krämer. Men hon klarade lyckligtvis att hitta ett recept som fungerade bättre för henne.

Som kock vet hon nämligen hur viktigt det är att äta rätt för både hälsa och utseende – och för henne verkade det mer förnuftigt och logiskt att vårda huden via kosten, än att behöva ha alla möjliga krämer.

Camilla fant en oppskrift på sunnere hud
Camilla fick mycket mjukare hud efter att hon började med GreatSkin. Foto: Privat

2 år efter
Så när Camilla rekommenderades kosttillskottet GreatSkin blev hon väldigt nyfiken och bestämde sig för att läsa mer om produkten, innan hon äntligen beställde.

Idag har hon använt GreatSkin varje dag i över två år och märker tydlig skillnad: 

–  Det första jag la märke till var att det torra på armbågarna blev mindre och att de kändes mjukare. Samma sak gällde mina händer. Jag har helt enkelt slutat att använda krämer på kroppen och i ansiktet nu, berättar Camilla.

Enligt henne märkte hon positiva förändringar efter cirka tre månaders användning, och nu hävdar hon också att håret känns mjukare och växer snabbare.

Inga fler krämer

– Det är skönt att slippa använda ansiktskrämer och jag känner att GreatSkin hjälper mig att ta bättre hand om både hud och hår, säger Camilla, som absolut vill rekommendera produkten till andra som vill se till att kosten ger huden det den behöver. 

Hon har gjort sin dagliga skönhetsvård enklare och mycket mindre tidskrävande. GreatSkin är receptet som fungerar för henne.  

Vill du också testa Camillas recept för fin hud? Nu kan du beställa GreatSkin till halva priset!

GreatSkin innehåller hela 1000 mg kollagen, förutom C-vitamin som bidrar till normal kollagenbildning, vilket är viktigt för hudens normala funktion. Tillskottet innehåller även 10 mg hyaluronsyra som har den viktiga uppgiften att binda vatten till kollagen och ge huden mycket fukt. De två skönhetsvitaminerna biotin (B7) och riboflavin (B3) hjälper till att bibehålla normal hud.

Prova 

GREAT

SKIN 

i 60 dagar

50% rabatt – endast 174:-

Skriv in ditt personnummer

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med information kopplat till ditt personnummer, där du läser mer om abonnemanget och villkoren innan du beställer. Du beställer ingenting nu.